23.03.2023 10:17:32 | edda | přečteno: 2935x
ZAV Autodrom Most, poslední pokyny
ZAV Autodrom Most 25.3.2023 - poslední pokyny

 - v pátek je na autodromu akce, tzn. nelze jezdit po dráze bez dohody s nájemcem a také je nutné vést v patrnosti, že areál je pronajat, tzn. při příjezdu odstavit vaše auta při příjezdu na tu první velkou plochu. A zjistit situaci. Do boxů můžete po převzetí klíčů na věži u paní Novákové, páteční nájemce  má autodrom k dispozici do 18 hod., ale uvidíme, třeba bude šance na  boxy i dříve.

 - Bude v provozu restaurace tak zvaná Lidovka... Tzn. raději jídlo a pití sebou!

 - po areálu je omezená rychlost, za výrazné překročení můžete být dozorovým pracovníkem nad naší akcí vyloučeni ze závodu!

 - zástupce majitele bude namátkové měřit hluk automobilů, při výrazném překročení hrozí zákaz provozu dotčeného vozu na dráze.

- berte na vědomí, že prostor za boxem je pro nájemce příslušného boxu! 

- nejdříve musíte absolvovat technickou prohlídku. Technici budou boxy obcházet, ostatní si je buď odchytněte, nebo přijeďte k poslednímu boxu. A  poté jdete na administrativní přejímku. Zázemí Edda Cupu je v posledním boxu od věže, administrativní v tiskovém centru nad boxem č.1. 

-   každý vůz musí mít technickou kartu, ke stažení v dokumentech, ušetříte si čas vyplňováním na místě. Výjimku mají sériové vozy bez rámu, u těchto potvrdí kontrolu technik na vaše Prohlášení jezdce

-  po celém depu by měla být možnost připojení na 220V.

- startovní čísla na zadní boční okno, budou k dispozici

- vstup je zdarma a bez omezení 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007