aktualizováno | 30.10.2022 16:24:41 | edda | přečteno: 4605x
RBR 2022, on line zpravodajství

  Zde budeme po dobu akce zveřejňovat veškeré zajímavé informace, jak pro posádky, tak jezdce.

 Pátek 28.10.2022

 17,30hod.  Přejímky, depo, bufet, startovní prostor jsou připravené, v depu již první týmy, z Čechů dorazil první Ruda Chlad. 

Sobota 29.10.22

Přejímky jsou již připravené, od 7:00 se těšíme na první posádky. 

8:21 ... probíhá rozprava, přejímkou prošlo zatím 107 posádek, počasí přeje, mlha se trhá

9:00 ... Celkem se registrovalo 126 posádek, v devět hodin odstartovala první, držíme všem palce :-)

13:00 Rallye Berounka Revival 2022 úspěšně odstartovala.  V sobotu ráno, ještě za mlhy, prošlo administrativní přejímkou celkem 126 posádek a vyrazilo podle slepých itinerářů do první etapy. Cesta na jih byla kolem Vltavy ještě mlhavá, ale jakmile vozy vyjely na Cukrák, objevilo se slunce a modrá obloha. Několik posádek už stihlo zabloudit na prvních křižovatkách a našli se i dva navigační experti, kteří se jeli podívat na Karlštejnsko a do Kladna. Jedna posádka si jela prohlédnout sobotní Prahu, ale v Podolí svůj omyl zjistila a dokázala se vrátit na trať.    

15:30 Posádky absolvovaly SS Bechyně mezi starými “úly” pro Migy. Rychlá trať byla velmi rozmanitá. Zatímco v prostoru startu a cíle bylo sucho, v lesní části ležela na trati kombinace mechu, listí a klouzavého bahna. I přes několik “krizovek” se vše obešlo bez problémů a pouze jedna posádka se “seznámila” se stromem. Odneslo to naštěstí jen přední světlo a auto si odvezlo pár šrámů na karoserii. Jezdec i spolujezdec jsou naprosto v pořádku. Tři posádky už také musely odstoupit pro technické potíže. Nyní všichni míří do Písku na druhý průjezd Kart Arenou.   

19:00 Většina posádek již dorazila v pořádku na hotel, zpracováváme výsledky, které budeme průběžně vyvěšovat na vývěsce v jídelně. Odstoupilo zatím šest posádek, což je na sobotu dobrý výsledek. Zajímavý byl průjezd Pískem. Několika posádkám se zřejmě Písek obvzláště líbil, protože určité úseky tratě absolovaly i třikrát. Díky novému pravidlu dodržování času mezi TCA a TCB se nám daří jet na čas.

Posádkám, které právě večeří, přejeme dobrou chuť, výběr je velký a bar je již také otevřen. 

00:00 - v dokumentech najdete penalizaci za rychlejší čas na jednotlivých radarech, kterých v sobotu bylo 10. Na výsledcích se stále pracuje.

Neděle 30.10.22

9:30 - Soutěžící odstartovali do slunečného dne, dneska je čeká dvakrát průjezd Rallyecrossovou tratí v Sedlčanech, zatím to vypadá, že to bude na suchu. Díky časovému posunu měly posádky hodinu navíc na odpočinek, což se ovšem netýkalo těch, kteří tančili do pěti do rána. Právě byly uzavřeny reklamace sobotních výsledků a sektretariát "nejvyššího" se pomalu přesunuje do Radotína.

12:00 - všechny posádky už projely okolo dnešního prvního i druhého radaru, první zvládli všichni bez ztráty jediného bodu!!! 

16:20 - Do cíle již dorazily všechny posádky, které mohly. Předběžné výsledky jsou již vyvěšeny a probíhá lhůta pro reklamace, úspěšné posádky se již těší na poháry, slavnostní vyhlášení je naplánováno okolo 17 hodiny. Jedna GPS stále bloudí v Chotěbuzi.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007