aktualizováno | 28.04.2020 12:52:30 | edda | přečteno: 4557x
ZAV Kdyně, info

  Včera jsem zaregistroval, že snad je možné, že od 25.5.2020 budou možné akce do 200 lidí. Za určitých omezení bychom to mohli zvládnout, vaše přání, které denně slýchám je, ať už konečně někde jedeme, tak snad jisté omezení akceptujete. V tuto chvíli tedy platí -

 ZAV Kdyně - Koráb se jede v původním termnínu, registrace je již otevřena. Pro další info sledujte náš web! Jediný náhr. termín je 26-28.6.2020. Pokud by to ani jeden termín nešlo, ZAV Kdyně se ruší! 

  Omezení akce - 

  Max. počet 90 jezdců a každý jezdec může mít max. jeden doprovod! Zbytek do dvě stě jsou pořadatelé a max. tři akreditovaní fotonovináři. Pro diváky je tato akce uzavřena a ani nebudou vytýčeny divácké prostory, pořadatel bude mít jasný pokyn, pokud se mu v úseku někdo objeví, přeruší závod! Jedinou výjimkou bude zatáčka u kempu, kde bude divácký  prostor pro členy doprovodů. U přejímek a na ředitelství bude k dispozici dezinfekce a všichni budou povinně po celou dobu nosit roušky. Výjimkou jsou jezdci po dobu od  sednutí do vozu po zaparkování za cílem. Žádáme, aby se přihlašovali pouze účastníci, kteří jsou ochotni nutné restrikce dodržovat! Je jasné, pokud nám bude umožněno startovat, že budeme pod dohledem st. orgánů ohledně dodržování daných pravidel.

  Autokemp bude otevřen, včetně restaurace. Jaké budou podmínky, zveřejníme později. rezervace jsou možné od 6.5.2020, dříve prosím nevolejte! 

  Samozřejmě budeme okamžitě reagovat na případné změny hygienických nařízení.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007