aktualizováno | 12.08.2018 22:20:07 | edda | přečteno: 15269x
ZAV Prachatice - on line

PÁTEK

9,15hod. Pořadatelé vyráží v deset hodin směr Prachatice. Připomínáme, že depo je na hlavním tahu a do 16,30hod je tam absolutní zákaz parkování. Občerstvení Slávka bude na kraji depa. Výjimečně budou on line výsledky na jiném webu - https://timing.sk/ 

 

18:00 Zdravíme z Prachatic, kde od našeho příjezdu až do teď pršelo, začínají přejímky , depo již klasicky téměř plné, k naší radosti stánek Slávka plně funkční.... 

SOBOTA

9.00 Dobré ráno z Prachatic. Startuje první svoz MČR a Edda Cup dubleři. Následuje druhý svoz Edda Cupu. V Edda Cupu máme převzato 84 jezdců. Vypadá to na slunečný den! 

11:00 První trénink Edda Cupu proběhl naprosto bez problémů. Trať je skvěle připravená, vše funguje jak má. Připravují se dubleři na druhou tréninkovou jízdu s MČR, následuje druhý trénink Edda Cupu.

 

13:30 Začíná první sobotní závodní jízda. V prvním svozu startuje MČR a dubleři Edda Cupu, druhý svoz jede celé pole Edda Cupu. 

 

16:00 Startuje druhá závodní jizda MČR a za ní odstartuje i druhá a dnešní poslední závodní jízda Edda Cupu. Celý den probíhá bez problémů, pouze s malými zdrženími. 

18:36 Prběhne vyhlášení sobotního závodu u ředitelství.

19:00 Sobotní závod končí. Celý den proběhl bez větších problémů a zdržení. Trať byla perfektně zabezpečena a připravena. 

V sobotu padl rekord trati ve skupině N, překonal ho M. Roll o 7 desetin. 

Nedělní závod se pojede na jednu tréninkovou jízdu a dvě závodní jízdy.

Startuje se cca v 8:00.

 

NEDĚLE

9:00 Našli jsme klíče od auta s klíčenkou Mercedes a Vodafone. Jsou k vyzvednutí u ředitelství Edda Cupu. 

10:15 Startuje druhá nedělní jízda MČR a dubleři Edda Cupu, pro které je to dnešní první závodní jízda. Následuje celé pole Edda Cupu svou první závodní jízdou.

12:30 Probíhá obědová pauza, brzy bude startovat svoz MČR s dublery Edda Cupu. První závodní jízda Edda Cupu se lehce zdržela.

Veronika ukázala divákům před posladní zatáčkou kolostřešní kombinaci = ale bez zranění, v pořádku a s úsměvem z auta vystoupila. 

Januška a Slováček nedojeli jízdu vinou technické závady 

15:45 Vyhlášení u ředitelství Edda Cupu 

 

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007