aktualizováno | 24.07.2017 14:52:55 | edda | přečteno: 11620x
Edda Cup 2018- změna řádů N+2000

  Jak jsme již informovali, třída N+2000 bude upravena tak, aby mohly startovat automobily  skupiny N dle FIA. Níže technický komisař vypracoval body v našich řádech s provedenou změnou.

 

Změny řádů Edda Cupu pro rok 2018




ÚPRAVA PŘEDPISŮ PRO TŘÍDU „N + 2000“


2.5. BRZDY

Je povolena výměna koučů, brzdičů a destiček za jiné, libovolného rozměru a provedení (nikoli keramické, nebo kompozitové), s podnínkou, že je možné je namontovat na neupravený náboj a těhlici. Původní brzdové hadice (nikoli trubky) je možno nahradit sportovními, způsob aretace ruční brzdy je libovolný, ABS a posilovač je možno odpojit, nikoli odstranit.

Je možno namontovat libovolný omezovač účinku brzd zadní nápravy, a použít hydraulickou ruční brzdu. Vzhledem k této montáži, je možná úprava brzdového vedení v nezbytně nutném rozsahu.

Jakékoli další změny a úpravy na brzdách jsou zakázány.



2.7.7. Setrvačník

Musí být sériový a je zakázáno odlehčení. Je možno nadradit původní dvouhmotový setrvačník jiným, ale musí mít stejnou hmotnost a průměr jako původní.




2.7.9. Převodovka

Musí zůstat sériový obal, ale vše, co je uvnitř je libovolné. Počet jednotlivých stupňů musí být zachován, stejně jako způsob řazení, avšak zkrácení dráhy řadící páky je povoleno. Zpátečka musí být funkční.


 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007