aktualizováno | 12.11.2015 14:02:08 | edda | přečteno: 9988x
Tip pro nováčky!

  Teď je ten čas, kdy každý přemýšlí, či připravuje techniku na nový ročník. Skoro denně mám nějaké dotazy k Edda Cupu, co a jak postavit a podobně.

  Pro začínající jezdce, nebo znovuzačínající:-)  doporučuji přemýšlet o třídě H-1150, která je nově vypsána a zatím tam nelze předpokládat tak nabitou konkurenci, jak je třeba ve třídě H1300. Tam je totiž potřeba k případnému souboji o "bednu" top auto, tzn. investovat minimálně půl miliónu, a samozřejmostí je např. používaní nejměkčích avonů, pochopitelně to znamená na každou sezónu minimálně jednu novou sadu. A to mezi těmi střelci stejně není jistota úspěchu... letos na Živohošti se o tom přesvědčila legenda legend, Míra Adámek.... Proto také neúspěšní jezdci této třídy tak rádi jezdí pro pohárky ke konkurenci...:-)

 Třída H 1150 má zatím pouze tři  jezdce, kteří uvažují o pravidelné účasti. Také by zde mohla být krásná galerie různých skvostů, nejenom škodovky.... Údajně něco připravuje Michal Patera, fanda italských aut. Také Autobianchi by byla bomba... že Pepo....  Takže bedna je na dosah..... A nad argumenty, já to nedělám pro pohárky,  se již pouze pousměji..... po osmi letech zkušeností promotéra....

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007