aktualizováno | 15.04.2015 16:20:51 | edda | přečteno: 9551x
RPR - Prohlášení

   Jelikož se objevují v médiích polopravdy a dokonce i lži, zveřejňujeme toto prohlášení -

 

    Naše mototuristická soutěž historických automobilů je vedená zásadně a pouze po silnicích zanesených v automapě, a je ověřeno při kontrole itineráře, že nikde není dopravní značka zákaz vjezdu!  Pokud vjíždíme do zákazu vjezdu, máme povolení vlastníka! Což ovšem nebyl případ zmíňovaný v médiích!

  Dle dispozic z konzultacích na Ministerstvu dopravy, není na tento typ akce potřeba žádné povolení, pouze nám bylo doporučeno ohlášení na příslušné odbory dopravy! Ohlášení ovšem zasíláme i větším městům, a také  obcím, kde máme v privátních prostorách slalom. Mám jasný důkaz, že OÚ Trstěnice byl ve čtvrtek obeslán s tímto ohlášením! Výjimkou je CHKO, kde je potřeba jejich souhlas, což jsme pro tuto akci měli! 

   Paní starostka úmyslně, či neúmyslně zaměnila cyklotrasu za cyklostezku! Proto také přivolaná hlídka Policie ČR nijak nekonala, jak si stěžovala! Uvedená komunikace je zanesena v automapách, a na křižovatce není žádné dopravní značení omezující průjezd! 

   Naše akce je přesný opak závodu, jak to paní starostka nazývá! Dokonce jsou posádky trestány za předčasný příjezd! Tzn. nikdo nemá potřebu jet 120km/h / později paní  ubrala na 90Km/h/ přes obec!  

   Tímto prohlášením považujeme celou věc za uzavřenou! 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007