aktualizováno | 03.12.2014 18:03:29 | edda | přečteno: 8596x
Pár nových informací k RPR 2015

  Jelikož již v plném nasazení pracujeme na přípravě jarní Rallye Praha Revival, dovolujeme si Vás s průběhem seznámit. Pro pana Krále - to samé platí i o kopcích, tam podám info na ceremoniálu :-).

  Páteční program je již téměř celý hotov, teď jen sehnat vše potřebné okolo.... Servis v učilišti, SS01 hipodrom, slavnostní start v centru Prahy, nejjednodušší cestou do ČK Jince. Následovat bude sprint etapa " Brdy" ve vojenském prostoru. Noční SS Strašecí bude navazovat a poté nejkratší cestou do Park hotelu Plzeň. Potvrzen byl i druhý hotel Ibis, s výbornou cenou 450,- á noc se snídaní. Velmi děkuji za spolupráci Luboši Kamenieckému!

  Zde prosím o sdělení / důležité informace pro nás/ od těch posádek, které nebudou spát na hotelu!!! 

  V sobotu bychom rádi zvýšili počet SS úseků, nejlépe na osm. Již je na 98% rozhodnuto, že v sobotu se vydáme směr Chebsko! Kde jsou již téměř jistě dohodnuty dva úseky / bohužel plochá v mariánkách nepůjde.../. Další hledáme cestou a jeden by měl být u Plzně. Nejraději bychom použili zase pískovnu :-)))

  V neděli je jistý start v 9hod a nejkratší cestou k Radotínu. Opět bude SS Strašice / oproti r.2013 zásadně přepracovaný/. A také bude vypsána Zkouška stálosti výkonu / ZSV/- Na tomto SSúseku budete muset zajet stejný či lepší čas než při pátečním SS 02! V případě horšího času bude za každou sekundu zapsáno 5TB. Mladším připomínáme, že ZSV byla standardním prvkem bývalých soutěží v ČSSR. 

Foto - J. Lasík

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007