aktualizováno | 07.08.2014 10:48:43 | edda | přečteno: 7650x
Poháry - aktualizace

  Juniorský pohár - při letošní slabší účasti je již téměř jasným vítězem David Černý a o druhé místo si to ještě rozdají Dominik Tichý a Lukáš Kubíček. Již pouze Dan Tomek startuje pravidelně a patří mu čtvrté místo!

  Dámský pohár - i zde je jasný lídr a to samozřejmě naše Katarína :-) Pěkný souboj o druhé místo svádí Andrea Zemanová a Hedvika Servusová, ovšem ani dámské překvapení letošního ročníku - Bára Stočesová není bez šance na úspěch, záleží na kolik závodů slavný vrchař a tatínek - Josef Stočes uvolní peníze :-)) Na pátem místě je další nováček mezi dívkama - bývalá, úspěšná autokrosařka Ivana Kuželová. A jelikož by měla startovat po zbytek sezóny, může i ona ještě zamíchat kartami.

  Youngtimer pohár -  I zde je letos slabší účast pravidelných účastníků....A to ještě technický komisař udělal průvan na radotínském závodě.... K velké " radosti" Petra Flosmana se do čela dostal Josef Stočes, druhý je díky skvělému výsledku z Mostu stále Ondra Lorenz a třetí je Petr Flosman. Totálně se nedaří favoritovi, Vencovi Rollovi, který rezignoval na neposlušné Audi 100 a od Vrchlabí pojede s BMW 325 ze stáje Patera Citroen.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007