aktualizováno | 11.04.2008 20:28:55 | edda | přečteno: 4291x
Tisková zpráva pro média
 

Nevídaná podívaná v Berouně.

 

Václav Blahna, Miroslav Adámek, Josef Srnský, Jiří Hák, Tomáš Hank, Jiljí Chmelař, Zděnek Ponec, Dalibor Janek, Antonín Muzikant... Vidět tyto jezdce opět, někdy i po několika desetiletí na trati závodu automobilů, to je lahůdka pro opravdové „fajnšmekry“ Přijedete-li se podívat ve dnech 19-20.4 na obnovenou premiéru závodu do vrchu M ČR do Berouna, jistě nebudete zklamáni.

K závodu je přihlášeno 185jezdců, jak s licencí, tak i bez. Ve startovním poli je mnoho zajímavých vozů, hlavně z historie, ale i současných. Např. Lada VFTS, Datsun 240Z, Škoda 200RS, Morris Cooper, BMW 635CSi, Audi Quattro, Alpine A110, muzeum Lány zapůjčilo Ford Eskort MK I Zakspeed, apod.

Ze současných jezdců se budou prezentovat Jan Votava, Petr Vojáček, Radek Mifka, Jiří Vlček, Jaroslav Malý,Martin Kožmín, Tomáš Drásta, Vladimír Liška atd. Přihlášeni k závodu jsou i Roman Skamene a Petr Kotvald /netřeba představovat/.

Zajímavostí jistě bude česká premiéra ultralehkého speciálu JEMA 630GT s motocyklovým motorem o výkonu 200k s navrátivším se pilotem Vl. Doubkem seniorem.

Akce začíná v sobotu i neděli od 8.hodiny, a to  tréninkovými jízdami a cca od 12:30h vlastním závodem. Veškeré informace jsou na www.edda.cz

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007