aktualizováno | 01.11.2023 11:50:20 | edda | přečteno: 1477x
Rallye Berounka Revival, poslední pokyny

  Zde jsou poslední pokyny pro účastníky sobotního revivalu -

 

- vytiskněte a vyplňte si Prohlášení jezdce doma, ušetříme tím spoustu času. Formulář najdete ve složce Rallye.

- pokud si uděláte přejímku v pátek / 18,30 - 20,30hod./, stejně itinerář bude k mání až ráno.

- nově není v objektu noční ostraha, tzn. my jsme na přejímkách do  20,30 hod, pak se tam již nedostanete. Jinak areál je uzamčen a pod kamerami.

- připravte si na přejímce 1000,- jako kauci na GPS jednotku

- časy na SS Rallycross a Speedway bude možné sledovat on line zde -  as-vysledky.cz 

- benzínové stanice jsou v dosahu u každé TC, a to do 2km. Ideální je tankovat u letiště.

-  ráno bude trochu fofr, přejímky budou ještě probíhat i během rozpravy, tzn. na přejímku by měl jít jezdec a na rozpravu spolujezdec...

- je přísně zakázáno pod hrozbou vyloučení pokud na SSce bude řídit někdo jiný, než je uvedená posádka. Spolujezdec může být na SSce jiný / nikoliv žádný/. 

- jelikož rozprava bude zrychlená, vysvětlím zde novinku / již dva revivaly platí/, kterou stále někdo dobře nechápe -

   Váš čas uvedený v jízdním výkaze mezi TC A a TC B je nutné dodržet, jinak bude započtena penalizace. Tzn. pokud např. je váš ideální příjezd v 10,20hod a na jízdním výkaze je stanovem čas 20 minut na absolvování SSky a přestávku, musíte odjet 10,40hod. Pokud se na příjezdu zpozdíte, např. o tři minuty, krátíte o to danou přestávku, tzn. v tomto případě je vaše pauza 17 minut! Pokud se zpozdíte o 10 a více minut, již to pro vás neplatí  a zažádáte v TC B o razítko do JV, tím nedostáváte další penalizaci za nedodržení času mezi TC A a TC B.. Pak vás pořadatel pustí s někým ve dvojici, pokud tam nebude mít nějaké mezery. V případě oběda se zařaďte na svůj čas i při větším záseku. V žádném případě nežádáte o razítko pokud z vaší viny          / např. proražená pneu na SSce/ nestíháte váš čas. Toto bude popřípadě posouzeno jako snaha o podvod. Po projetí TC A okamžitě jedete na start SSky!

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007