09.05.2022 09:44:23 | edda | přečteno: 5918x
ZAV EDDA CUP, ŘEVNICE, BRDY 22, 14.5.22, pozvánka

ZAV EDDA CUP, ŘEVNICE, BRDY 22, 14.5.22, pozvánka

V sobotu 14. května se po loňské premiéře vrátí závodní automobily nezávislého seriálu závodů do vrchu EDDA Cup na trať mezi Řevnicemi a Mníškem pod Brdy.

Jezdci tohoto seriálu se zde sejdou, aby bojovali o co nejlepší umístění v jednotlivých vypsaných třídách v kategoriích produkčních aut, závodních speciálů a historických závodních aut. Bude je čekat náročná 3 800 metrů dlouhá trať s převýšením 197 metrů s novým, kvalitním povrchem. Startovat se bude za odbočkou k lesnímu divadlu, parkoviště závodních aut se bude nacházet na silnici za cílem.

Program začíná v sobotu v půl deváté ráno první ze dvou tréninkových jízd. Po polední přestávce startér vypustí do první závodní jízdy prvního závodníka v půl jedné. Na první závodní jízdu plynule naváže druhá jízda, po jejímž skončení do hodiny dojde v prostoru cíle ke slavnostnímu vyhlášení výsledků a předání pohárů nejlepším na stupních vítězů. Plánovaný časový harmonogram se může operativně měnit podle průběhu závodu.

Organizátoři i jezdci zvou k návštěvě závodu všechny fanoušky motoristického sportu, budou pro ně vyhrazena divácká místa, z důvodů bezpečnosti budou označeny i zakázané prostory, v kterých se během závodních jízd nesmí nikdo zdržovat. Pořadatelé prosí všechny diváky, aby při sledování napínavého dění na trati nezapomínali na zdravý rozum, chovali se ohleduplně k přírodě, respektovali soukromý a obecní majetek a bez výhrad se řídili pokyny traťových pořadatelů. Jen tak lze zajistit bezproblémový průběh této organizačně náročné motoristické akce.

Podrobnější informace o závodu i celém seiálu EDDA Cup lze najít na stránkách www.edda.cz/mscrdovrchu, na místě bude zdarma distribuována ročenka EDDA Cupu s portréty jezdců, kalendářem, plánky tratí a dalšími zajímavostmi.

Na shledanou v sobotu u tratě mezi Řevnicemi a Mníškem pod Brdy!

 

Jarda Malík

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007