15.02.2022 17:46:41 | edda | přečteno: 5076x
Psali jsme před 14 lety...

Rozhovor s manažérkou AUTO KOŽMÍN, Alenou Kožmínovou.

   Jak byste hodnotila sezónu 2008?

   I přesto, že jsme absolvovali méně podniků než jsme plánovali, se nám sezóna 2008 v závodech automobilů do vrchu M ČR ÚAMK velice líbila, a závěr v Berouně byl již dle našich představ!

   Jak jste spokojená s umístěním týmu?

   Přestože to kluci v jejich věku pojali spíše přes řízky a salát, nakonec se vybičovali k takovým výkonům, že se nám podařilo vybojovat třetí místo!

   Kde se Vám, osobně, nejvíce líbilo?

   Všechny závody byly úžasný, parta se tu utvořila skvělá. Ovšem nejkrásnější zážitky máme ze Kdyně. Výborné zázemí, se vším co je k závodům potřeba, krásná technická trať, kde jsem sama neodolala a vyzkoušela se pozici jezdce ačkoliv mám mnohaleté zkušenosti jako spolujezdkyně v rally. Jen mne mrzelo, že mi dole zmoklo prádlo!!!

 

   Máte nějaký speciální zážitek ze závodů?

   Jenoznačně z Berouna! Zakončení sezóny večer v místní " hasičárně" bylo naprosto neopakovatelné a úžasné!!! A kdybych nebyla násilně odejita, možná bychom tam řádili a slavili ještě dnes!

   Jaký spatřujete největší rozdíl mezi rally a kopci?

   V rally u nás v týmu panuje přísná disciplina! Kdežto na vrchách je potřeba k úspěchu velké množství Becherovky a doutníčků! Dodnes vyčítám promotérovi, že z mého manžela, abstinenta a odpůrce kouření udělal milovníka doutníků a ferneta!!! To je jediné negativní na tomto seriálu....

   V jakém stádiu jsou přípravy na novou sezónu?

    Pro náš tým je priorita vítězství v soutěži týmů! Kluci pilně na svých vozech pracují a připravují je tak, abychom uspěli dle mých představ! Tým pojede v téměř totožném složení jako letos. Jen bychom rádi aby naše hvězda v soutěži veteránů, Petr Krejbich, startoval častěji!

 

    Závěrem přeji všem účastníkům tohoto seriálu krásné a pohodové prožití vánočních svátků a úspěšný vstup do nového roku!

Alena Kožmínová

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007