16.08.2021 09:23:20 | edda | přečteno: 4383x
ZAV EDDA CUP, Bělá p. Bezdězem, 22.8.2021, pozvánka

ZAV EDDA CUP, Bělá p. Bezdězem, 22.8.2021, pozvánka

V neděli 22. srpna se v Adventurelandu v Bělé pod Bezdězem uskuteční dvojzávod nezávislého seriálu závodů automobilů do vrchu EDDA Cup. Do zdejšího areálu se závodníci EDDA Cupu vydají již podruhé, po minulých zkušenostech bude tentokrát trať poněkud odlišná.

Pro jezdce začne po sobotní večerní přejímce závodní program v neděli ráno v osm hodin rozpravou. Po ní budou následovat tréninkové a závodní jízdy prvního závodu, po polední přestávce se obdobný program zopakuje v druhém závodě. Po jeho skončení bude následovat vyhlášení výsledků a předání pohárů nejlepším v jednotlivých třídách z obou závodů. Vzhledem k uspořádání areálu a vedení tratě je možné prakticky plynule organizovat jízdy bez přerušování svozy a pořadatelé tak mohou operativně přizpůsobovat běh závodu, který se řídí Zvláštním ustanovením a jeho případnými dodatky.

Pro diváky budou vyhrazeny zvláštní prostory, do kterých, a také do depa, bude umožněn přístup pouze na pokyn traťových pořadatelů v době klidu na trati. Organizátoři prosí diváky, aby v zájmu své bezpečnosti a v zájmu bezproblémového průběhu závodu, se řídili zdravým rozumem, nezapomínali na ohleduplnosta bezpodmínečně se řídili pokyny traťových pořadatelů. Vstup pro veřejnost je zdarma, zdarma je na místě též distribuována tištěná ročenka EDDA Cupu s portréty jednotlivých závodníků, přehledem tratí a dalšími informacemi.

Seznam přihlášených a další aktualizované informace k závodu i celému EDDA Cupu je možné nacházet na www.edda.cz/mscrdovrchu, nebo na FB https://www.facebook.com/groups/217420475093320

 

Jarda Malík

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007