aktualizováno | 01.08.2021 11:00:03 | edda | přečteno: 4777x
Rallye Berounka Revival, výsledky

 

Vážení kamarádi, účastníci, 

musíme se omluvit všem účastníkům Rallye Berounka Revival za velkou chybu a průšvih, který se nám povedl při vyhlašování výsledků.

Ve snaze co nejdříve vyhlásit nejlepší posádky a předat jim poháry si nikdo z nás nevšiml, že „konečné výsledky“, podle kterých jsme vyhlašovali, nejsou správné. Až během noci a nedělního rána jsme dali dohromady kompletní správné výsledky / jsou v dokumentech na liště/ a zjistili jsme, k našemu zděšení, že se liší od těch, které jsme vyvěsili před vyhlášením. 

Nemá cenu teď někoho pranýřovat, my jako organizátoři si uvědomujeme, že je to naše chyba. Omluvou by trochu mohly být okolnosti, které k tomu vedly, za delší přestávky jsme vypadli z revivalové rutiny, výsledky zpracovával poprvé nový tým, všechno pro ně bylo nové, my jsme na ně tlačili, abychom mohli vyhlašovat, co nejdříve. Prostě se stalo něco, co se stát nemělo.

Na druhou stranu jsme si řekli „ještě, že se to stalo teď a máme poučení pro podzimní Rallye Praha Revival“. Chybou bylo pouze jedno špatné zadání do počítače... 

Kompletní správné výsledky jsou k dispozici na našich stránkách. Poškozeným posádkám se omlouváme a poháry za jejich umístění jim předáme po dohodě při nejbližší příležitosti. Již předané poháry posádkám zůstávají.

Přijměte prosím naši omluvu a doufáme, že přes pokažený závěr, který nás samotné ne mrzí, ale se*e, zachováte revivalům přízeň i nadále!

Díky za pochopení, Eda Patera a Jarda Malík

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007