aktualizováno | 04.12.2019 10:15:49 | edda | přečteno: 4660x
Ceremoniál 2019 - poslední pokyny

 Přátelé, již za čtyři dny se většina z nás setká na slavnostním ceremoniálu Edda Cupu 2019, zde jsou poslední pokyny pro přihlášené.

1. Jako vždy prosíme všechny o nějaký dar do naší bohaté tomboly, nejlépe něco, co je symbolem vašeho kraje či podnikání. Obligátní příklad - Michal Slováček a slivovice s firemní etiketou :-) ...

2. Sál bude v době oficiálního zahájení a přivítání hostů / od cca 16,55 - 17,10hod/ uzavřen! Tak dorazte včas, sál je otevřen od 14,30hod.

3. Vstupné je 280,- vstupenka slouží jako číslo do tomboly! 

4. Jezdci, kteří si budou vyzvedávat finanční prémie, nechť dorazí již nejpozději v 16,30hod. 

5. Restaurace Rozmarná Róza, zde - N 49°51.22018', E 14°24.25683'

6.  Pokud někdo není přihlášen, a ví, že přijede, musí tak neprodleně učinit, jinak bude stát! Také prosíme, pokud je někdo přihlášen, a nemůže přijet, o omluvu. Již nyní je nárůst účastníků o cca 25% oproti loňsku, tak nechte doma babičky, tetičky, tchýně apod. :-) stejně tam bude hlučno a začouzeno...

7. Pozor! Silnice ze Zbraslavi přes Davli bude  o víkendu uzavřena v úseku Zbraslav - Měchenice! ideální je jet po strakonické výpadovce až do Mníšku pod Brdy a pak Čísovice, Bojanovice, Masečín, Štěchovice

                                      Na viděnou Eda Patera

 CEREMONIÁL 7.12.2019 - P R O G R A M 

  

 

PROGRAM slavnostního předávání cen -

 Program

14,30hod - otevření sálu, prezentace 

16,30hod - začátek programu 

16,50 - 17,10hod   SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ a přivítání hostů, po tuto dobu bude sál uzavřen!!!  

17,10hod - informace o kalendáři, novinkách k ročníku 2020 

17,25hod - předávání cen I. část

18,30hod - večeře

19,10hod - předávání cen II. část

20,00hod - společenské soutěže pro oceněné

20,50hod - tombola

21,30hod - volná zábava 

01,00hod - ukončení ceremoniálu:-)   

Speedy21 | 06.12.2019 20:30:01
Uzavírka směr Štěchovice zrušena!!!Tudíž můžete jet podél vody
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007