aktualizováno | 25.10.2016 16:49:21 | edda | přečteno: 12967x
RBR 2016 Memoriál Miroslava Čáslavky - Pozvánka

Pozvánka na Rallye Berounka Revival 2016


 O tomto víkendu se uskuteční již sedmý ročník sportovně-společenské akce pro legendy motoristického sportu, bývalé i stále aktivní závodníky a příznivce historických závodních a sportovních automobilů Rallye Berounka Revival.

 V tradičním termínu, kterým je poslední říjnový víkend, se v sobotu ráno sejdou účastníci revivalu v radotínském učilišti, kde v 9 hodin odstartuje první z více než 130 přihlášených posádek, aby se po dvou dnech, zhruba 450 kilometrch, osmi zvláštních úsecích a sobotním společenském večeru v neděli odpoledne vrátili zpět do učiliště bohatší o spoustu zážitků.

 Revival se jede podle již osvědčeného schematu mototuristické akce s absolvováním zvláštních úseků Show section na uzavřených tratích, kde mají možnost fandové motoristického sportu podniknout exkurzi do jeho historie.

 Pro fanoušky je přístupný v Radotíně start v sobotu ráno od 9 hodin a cíl v neděli odpoledne, kdy je očekáván první automobil po 13. hodině. Zde se odehraje i slavnostní vyhlášení výsledků s předáním pohárů nejlepším v jednotlivých vypsaných třídách.

 V sobotu čeká první Show Section v areálu bývalých rožmitálských kasáren se začátkem v 10:25, podruhé se sem peloton vrátí v 16:17. Další Show Section se uskuteční už tradičně v Písku-Hradišti na motokárové dráze, kde se revivalisté představí také dvakrát, poprvé ve 12:01, podruhé v 15:07.

 Nedělní program vyplní dva průjezdy Sedlčanskou kotlinou, kde bude možno revivalisty sledovat od 10 hodin zhruba do dvou hodin odpoledne, kdy druhý průjezd se pro zpestření pojede v opačném směru.

 Jakkoliv je revival akce primárně určena pro účastníky, organizátoři i samotní účastníci mají z přítomnosti fandících diváků radost, ale prosí je při sledování dění na trati o používání zdravého rozumu a zachovávání všech zásad bezpečnosti. Skromný pořadatelský tým nemůže zajistit divácký servis na jaký jsou diváci zvyklí z velkých závodů, ale bezpečnost všech je na prvním místě. Proto, prosím, respektujte pokyny pořadatelů.

 Seznam přihlášených, zvláštní ustanovení podniku i další zajímavosti nejen o revivalu můžete najít zde: www.edda.cz/mscrdovrchu

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007