aktualizováno | 30.03.2010 20:09:54 | edda | přečteno: 3982x
Ford Fiesta Cup
 První úspěšnou akci má za sebou nový počin ARTFordSPORTu, kterým je FIESTA CUP 2010. 
Na start prvních dvou samostatných závodů,které byly prvním podnikem seriálu ČESKÉHO MISTR.V ZÁVODECH DO VRCHU a které se konaly na trati AUTODROMU MOST,  se postavila pětice jezdců a jedna dívka  -20tiletá Petra Kramářová. A přesto, že hned pro pět jezdců ze šesti to byl první start na Mosteckém Autodromu a pro dva jezdce to byla dokonce první závodní zkušenost za volantem -rozhodně se ve výsledcích neztratili.

      
      FIESTA CUP 2010 byl připraven jako závodění naprosto shodných vozidel. A to se potvrdilo i na trati. V průběhu závodu se například v jedné jízdě hned čtyři jezdci vešli do 1s. Na trati tak rozhodovaly opravdu drobnosti a každá chybička znamenala změnu v pořadí. Fiesty ve svých "bojových"barvách budily velký zájem nejen v depu,ale i na trati Mosteckého autodromu.


     V rámci hodnocení podniku se dopoledne odjel první závod. A velice příjemným překvapením byl výsledek absolutního nováčka za volantem závodního auta Zbyńka Čermáka. Ten hned od první závodní jízdy vedl pořadí jezdců FIESTA CUPu 2010.Výsledkem jeho bezchybných jízd pak bylo první místo.Za ním se seřadili 19tiletý Jakub Kašpar,následovaný zkušeným Dušanem Breichou. Na velmi dobrém čtvrtém místě začala svoji závodní zkušenost jediná žena/dívka Petra Kramářová.

    
      V druhém, odpoledním závodě se všichni postupně zlepšovali. Absolutně nejlepší čas,který mu pomohl i k druhému vítězství opět zajel Zbyněk Čermák -který z dopoledního času dokázal ubrat více než 3s -až na finálových 2.17.88s . Za ním na druhém místě skončil opět Jakub Kašpar. O největší překvapení se pak postarala 20tiletá Petra Kramářová -která se neustále zlepšovala a ve výborné třetí jízdě zajela druhý absolutně nejlepší čas z celého pole FIESTA CUPu 2010 - 2.19.96s. Pouze Zbyněk Čermák a Petra Kramářová, se tak dostali pod čas 2.20.00s. Výborná třetí jízda nakonec Petře Kramářové pomohla k 3. místu v druhém závodě!

      
      Velmi překvapivým výsledkem-bonusem navíc pak bylo umístění Petry Kramářové v DÁMSKÉM POHÁRU. Zde startovalo celkem osm žen na vozidlech napříč všemi kategoriemi /např.Lancia Delta HF, Peugeot 306, Honda Civic,atd./ . Výborná třetí jízda totiž mladičkou Petru Kramářovou s Fordem Fiesta1,3CUP posunula až na 3.místo absolutně v Dámském poháru.

      Další podnik FIESTA CUPu 2010 je již za dveřmi - v termínu 10-11/4/2010 totiž bude minimálně čtveřice nových Fiest startovat na I.ARTFordSPORT Rallye Plzeň. A za volantem se zřejmě objeví i některá známá jména. A protože v průběhu dubna hned následují další akce / 24/4 Rallye Střela Kralovice a 8-9/5 Hronov-závody do vrchu/ -mají zájemci už pouze poslední možnosti si pronajmout auta pro FIESTA CUP 2010! Více info na webu www.ARTFordSPORT.com !

bavbcjmjiqo | 28.12.2010 04:14:06
hxcLn5 oyvgwgqfmiju, [url=http://awpzqomyguak.com/]awpzqomyguak[/url], [link=http://vkqbdiykkdii.com/]vkqbdiykkdii[/link], http://zrcsbkzaprah.com/
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007