aktualizováno | 27.05.2020 10:27:39 | edda | přečteno: 6653x
ZAV Kdyně 29-31.5.2020, pokyny pro účastníky akce s ohledem na vydané mimořádné opatření vydané MZ

 


Na přiložené mapce /omlouvám se za "lajcký nákres"/ je zobrazeno naše sportoviště, kde budeme vyžadovat striktní dodržování níže uvedeného.


Depo č.1 je na parkovišti koupaliště, depo č.2 na příjezdové komunikaci, za prostor depa považujeme 2/3 silnice při příjezdu po pravé straně, a to až k ceduli zákaz vjezdu.

Prostor startu a řazení jezdců, zelená barva.

Divácké místo je označeno žlutě

Silnice III/0221 ohraničena je zábranami a cedulí zákaz vjezdu, a to jak dole, tak nahoře.


  1. Předně žádáme všechny účastníky o dodržování níže uvedených pokynů. Jsme za Vás všechny odpovědní a pokud někdo bude vědomě a opakovaně porušovat pokyny bude vykázán z prostor, které máme k akci pronajaté.

  2. Počet osob je omezen na 300. Jedná se o prostory depa, viz mapka a první divácké zatáčky. Lidí výše v lese, pokud se nebudou shromažďovat se to netýká. Netýká se to také návštěvníků plovárny, autokempu, restaurace a turistů či cykloturistů směřujících na rozhlednu Koráb.

  3. Každý jezdec může mít pouze maximálně dva členy doprovodu / lze se dohodnout s někým, kdo nemá doprovod žádný/. Na přejímce budou vydávány vstupenky / tedy 2+1 pro tým maximálně/ pro případnou kontrolu státních orgánů.

  4. Pro diváky sledující závod v první divácké zatáčce a pohybující se v depu je vyhraženo 100 vstupenek, které budou k dostání na ředitelství a jsou zdarma. Opět slouží k prokázání se. Také v těchto prostorech jsou povinné roušky! Ostatním je vstup do těchto prostor zakázán!

  5. Na administrativní přejímku, která bude v našem kamionu se bude vstupovat jednotlivě a s rouškou! Technická kontrola se bude konat ve vašem zázemí a při příchodu technika je povinnost všech členů týmu si nasadit roušky! Na všech místech vedení akce / ředitelství, administrativní přejímky, prostor ceremoniálu/ bude k dispozici dezinfekce

  6. Jezdci a doprovody mají povinnost nosit roušky při rozpravě, ceremoniálu, návštěvě ředitelství, při pohybu v mapce označených místech či schůzce jezdců.

  7. Rozprava je pro každé depo samostatná v časech určených ZU a viz mapka. Je nutné dodržovat rozestupy a mít roušky.

  8. Nebudou k dispozici chemické toalety. K dispozici jsou WC na plovárně, restauraci a včetně sprch v kempu.

  9. I když budou restaurace a stánek na plovárně otevřeny, přesto doporučujeme vlastní proviant, neboť i stravovacích zařízení se týká restrikce!

  10. Po dojezdu do cíle doporučujeme jezdcům zůstat u svého vozu, jinak je nutné použít roušku!


Na závěr připomínám žádost města Kdyně, že z důvodu velkého roztažení depa je důrazný požadavek odložení vleků mimo asfaltové prostory. Je k tomu určena louka v autokempu!

 

 

https://dawe8.rajce.idnes.cz/pracovni_fota/1439899298

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007