20.12.2018 22:24:45 | edda | přečteno: 5291x
Psali jsme před deseti lety...

Rozhovor s manažérkou AUTO KOŽMÍN, Alenou Kožmínovou.

   Jak byste hodnotila sezónu 2008?

   I přesto, že jsme absolvovali méně podniků než jsme plánovali, se nám sezóna 2008 v závodech automobilů do vrchu M ČR ÚAMK velice líbila, a závěr v Berouně byl již dle našich představ!

   Jak jste spokojená s umístěním týmu?

   Přestože to kluci v jejich věku pojali spíše přes řízky a salát, nakonec se vybičovali k takovým výkonům, že se nám podařilo vybojovat třetí místo v týmech!

   Kde se Vám letos nejvíce líbilo?

   Všechny závody byly úžasný, parta se tu utvořila skvělá. Ovšem nejkrásnější zážitky máme ze Kdyně. Výborné zázemí, se vším co je k závodům potřeba, krásná technická trať, kde jsem sama neodolala a vyzkoušela se pozici jezdce ačkoliv mám mnohaleté zkušenosti jako spolujezdkyně v rally. Jen mne mrzelo, že mi dole zmoklo prádlo!!!

 

   Máte nějaký speciální zážitek ze závodů?

   Jenoznačně z Berouna! Zakončení sezóny večer v místní " hasičárně" bylo naprosto neopakovatelné a úžasné!!! A kdybych nebyla násilně odejita, možná bychom tam řádili a slavili ještě dnes!

   Jaký spatřujete největší rozdíl mezi rally a kopci?

   V rally u nás v týmu panuje přísná disciplina! Kdežto na vrchách je potřeba k úspěchu velké množství Becherovky a doutníčků! Dodnes vyčítám promotérovi, že z mého manžela, abstinenta a odpůrce kouření udělal milovníka doutníků a ferneta!!! To je jediné negativní na tomto seriálu....

   V jakém stádiu jsou přípravy na novou sezónu?

    Pro náš tým je priorita vítězství v soutěži týmů! Kluci pilně na svých vozech pracují a připravují je tak, abychom uspěli dle mých představ! Tým pojede v téměř totožném složení jako letos. Jen bychom rádi aby naše hvězda v soutěži veteránů, Petr Krejbich, startoval častěji!

 

    Závěrem přeji všem účastníkům tohoto seriálu krásné a pohodové prožití vánočních svátků a úspěšný vstup do nového roku!

Alena Kožmínová

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007