aktualizováno | 29.03.2018 09:06:45 | dawe | přečteno: 14214x
Přihláška a ceny EDDA CUP HANKOOK TROPHY 2018
 



Jak jsme již informovali, značkový pohár EDDACUP HANKOOK TROPHY pokračuje i v roce 2018. Stejně jako v uplynulé sezoně tak budou mít jezdci našeho seriálu možnost nakupovat závodní pneumatiky HANKOOK za výhodnější cenu a zároveň budou mít možnost vyhrát hlavní cenu ve formě jedné sady závodních pneumatik v rozměru, na kterém v průběhu sezóny startovali.
Závodní pneumatiky HANKOOK jsou nabízeny v rozměrech od 13" do 19" (v mokré i slick variantě) za velmi příznivé ceny, které po slevě pro HANKOOK TROPHY začínají na 3.864,- Kč bez DPH (4.675,- Kč vč. DPH) pro rozměr 13". Pro rok 2018 došlo k drobnému zpřesnění pravidel, které umožňuje do poháru vstoupit i v průběhu sezóny.
Nové znění pravidel a přihlášky jsou ke stažení na adrese http://www.mk-racing.cz/download/hankook_drivers-edda.pdf. Podmínkou pro zařazení do hodnocení poháru je podání přihlášky a pořízení 4ks závodních pneumatik HANKOOK VENTUS nejpozději před prvním startem v rámci EDDACUP HANKOOK TROPHY 2018. Vzhledem k blížícímu se termínu prvního závodu zde zveřejňujeme zvýhodněný ceník pneumatik, zobrazující ceny se slevou, na které mají účastníci poháru nárok. Technický zástupce promotéra poháru bude v Mostě účastníkům poháru k dispozici s potřebným měřícím vybavením tak, aby mohly být operativně řešeny jakékoli dotazy a nastavení v souvislosti s použitím nových pneumatik.
Ceník obsahuje vedle cen a technických rozměrů pneumatik rovněž srovnávací tabulku rozměrů pro snazší přechod z konkurenčních pneumatik. S případnými dotazy (ať již technického rázu nebo ohledně cen a možností přihlášení) se můžete obracet na zástupce distributora závodních pneumatik HANKOOK, pana Kamiše na emailu praha@mk-racing.cz nebo telefonním čísle 778005253.
 
 
 
 
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007