05.03.2018 13:57:50 | edda | přečteno: 13685x
ZAv Jemníky - info pro jezdce doprovodného volného poháru.

Bližší informace k volnému závodu

Pro zájemce o účast v závodu do vrchu v Jemníkách u Mladé Boleslavi, jež nesplňují technická pravidla vozů ve vyhlášených třídách seriálu Edda Cup, byla mezi pořadateli domluvena možnost startu ve volném závodu za níže uvedených podmínek a ve vypsaných třídách.

1. Všeobecné předpisy Vozidlo musí být vybaveno základními bezpečnostními prvky jako jsou rám, pásy, sportovní sedačka, odpojovač elektrických obvodů a je doporučen hasící přístroj.

Např. vozidla, jež splňují výše uvedené minimálně v amatérských rally, rallycrossových či autokrosových pohárech, ve kterých je toto vyžadováno.

 

V případě nejistoty kontaktujte pořadatele.

 

2. Vyhlášené třídy I. Divize do 1400 ccm

II. Divize do 1600 ccm III. Divize nad 1600 ccm

IV. Speciály – bez omezení obsahu (např. 4x4,….)

V. ? Sponzorská (absolutní pořadí) ? – bližší info připravujeme Podmínka pro vyhlášení třídy je účast minimální tří jezdců v dané divizi. Pokud bude méně, jezdec se přiřadí do třídy nadřazené, v případě speciálů by byl hodnocen pouze v absolutním pořadí.

 

Vzhledem k propustnosti tratě a nastaveného limitu pro zájemce o volný závod prosíme o včasné přihlášení. V případě většího zájmu by byl vytvořen pořadník náhradníků.

 

Přihlášky s uvedením čísla vozu, jména, příjmení, typu vozu a názvu týmu posílejte buď na e-mail lukasdufek@tiscali.cz nebo na tel. 606611485.

 

Bližší informace k závodu budeme postupně doplňovat, plus v brzké době spustíme webové stránky, kde se dozvíte vše podstatné.

 

Za pořadatele Lukáš Dufek

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007