aktualizováno | 20.01.2018 11:47:57 | edda | přečteno: 13953x
Představujeme nováčky Edda Cupu - Hana Lhotská
 Dalším příjemným překvapením bude účast zřejmě nejrychlejší dámy v Česku na počátku devadesátých let. Slibně se rozvíjející Saxo Cup si vyzkouší Hana Lhotská / Vaňková/, dvojnásobná držitelka prestižní trofeje Autoklubu ČR pro nejrychlejší ženu, Ceny Elišky Junkové. 
 Hana Lhotská měla poměrně krátkou kariéru, začínala v roce 1991 v týmu Stanislava Matějovského se Suzuki Swift, a končila v roce 1996. Nejvíce úspěchů posbírala v Peugeot cupu a hlavně ve Fiesta cupu, což byl asi nejlepší počin Antonína Charouze / myšleno pro automobilový sport/, a zřejmě již podobně kvalitní cup neuvidíme. Tehdy se scházelo na startu pravidelně přes třicet účastníků, včetně opravdových legend autosportu. Namátkou – Břetislav Enge, Josef Michl, Petr Krejbich, Petr Vojáček, Tomáš Enge, František Šťastný a desítky dalších.. Startovalo se i na okruzích v sousedních zemích.
 Hana Lhotská má nejvíce zkušeností se závody na okruzích, ale dvakrát se uskutečnil Fiesta Cup i na Ecce Homo. Výsledky Hanky ze sporadických startů na kopcích si můžete prohlédnout zde -
http://www.euromontagna.com/driver.php?lng=1&id_driver=3931
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007