aktualizováno | 10.12.2017 18:43:42 | edda | přečteno: 12596x
Slavnostní ceremoniál ukončil desátou sezónu Edda Cupu!

Slavnostní vyhlášení X. ročníku Edda Cupu

 

  V sobotu 9. prosince se v Letech u Prahy, v pivotelu MMX uskutečnil slavnostní ceremoniál u příležitosti vyhlášení letošních vítězů Edda Cupu a definitivního zakončení uplynulé úspěšné sezóny.

  Slavnostní večer navštívili i hosté,  spolupráci s ÚAMK potvrdil svou účastí i jeho zástupce Ing. Zdeněk Růžička, partnery seriálu reprezentovali Michal Klobouček z f. Stahlgruber, Jindřich Křístek za Protlum, Martin Kamiš z MK Racing a další partneři z řad pravidelných účastníků, včetně předsedy představenstva Pivovaru Svijany, Tomáše Kučery. Mezi čestnými hosty bylo i několik legend českého autosportu, a překvapením pro všechny byla návštěva legendy legend Ladislava Křečka.

  Po krátkém proslovu promotéra Edy Patery pořadatelé připravili asi sedmiminutové hudební zahájení za velkého využití pyrotechniky... Zde se nám povedlo, to co zamýšlel režisér ve filmu Trhák, že na mávnutí to bouchne, jak si jistě pamatujete došlo k omylu a nám se povedlo to samé, takže se to spustilo, aniž by někdo dal pokyn... Poté čestní hosté spolu se zástupci organizačního týmu předali poháry, peněžité a věcné ceny  závodníkům a závodnicím celkem v patnácti vypisovaných třídách a třech vyhlášených pohárech. Kromě oficiální části slavnostního večera byly na programu i zábavné soutěže pro dekorované závodníky, případně jejich partnerky. Petr Kotek a Roman Linhart prokázali své organizační schopnosti a i ve značně uvolněné atmosféře se jim povedlo v několika disciplínách uhlídat dodržování pravidel a určit správné vítěze, kteří byli odměněni věcnými a tekutými cenami. Největší úspěch sklidila tradiční soutěž nazvaná „vajíčka“. 

  Následovala velmi bohatá tombola, kde bylo dárků, že se to jen tak tak vešlo na pódium o rozměru 4x2 metry. Pořadatelé velice děkují všem, kteří do tomboly vložili věcné ceny a přispěli tak k úspěšnému finálnímu večeru ročníku 2017. 

  Večer dále pokračoval za doprovodu hudby na tanečním parketu. Finálová sestava popůlnočních tanečníků se tak nějak ustálila, a i letos tam byly k vidění stejné tváře... 

  Při slavnostním ceremoniálu byl představen i předběžný kalendář na příští rok, změny pravidel jsou známy již od živohošťské schůze, nic tedy nebrání přípravám na již jedenáctou sezónu našeho kopcového závodění. Doufám, že se všichni ve zdraví sejdeme v pátek odpoledne 29. března v padoku mosteckého autodromu!

 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007