aktualizováno | 22.11.2017 12:40:56 | edda | přečteno: 12571x
RPR 2018 - 1.tisková zpráva

RALLYE PRAHA REVIVAL 13.-15.4.2018


Přinášíme první tiskovou zprávu k připravovanému jarnímu revivalu. Jak jsme již informovali, druhým centrem akce bude Hradec Králové, spát budeme v hotelu Černigov. Cena za noc se snídaní na osobu je 550,- , ovšem tentokrát si budete rezervaci dělat přímo na hotelu / Bára bude vše koordinovat a popřípadě vám pomůže/. Rezervace pokojů bude zahájena 1.12.2017! Info bude na našem webu.

Slavnostní start bude / s ohledem na přestavbu spodní části náměstí/ zřejmě naposled na Václavském náměstí, před tím by měla být již tradiční SS na hipodromu Velká Chuchle. Ředitelství akce bude opět v učilišti Radotín. Novinkou bude technická kontrola pro všechny vozy před absolvováním administrativní přejímky!

Jak jsem slíbili, v pátek večer pojedeme z centra nejjednodušší cestou. Celá páteční etapa bude jednoduchá. Noční SSky by měly být poprvé, díky GPS měření, dvě! Budeme se snažit o slavnostní dojezd v centru Hradce Králové. Naopak na sobotu připravujeme složitější sekce.... Rádi bychom vše směrovali směr Orlické hory.

SS úseky se teprve sjednávají, určitě by mělo být sobotní schéma rozšířeno na 10SS /na čtyřech úsecích 3x, 3x, 2x, 2x/! Opět díky GPS měření. Předběžně jsou dohodnuté SS Czechring a SS Polygon na letišti v Hradci, tyto SSky jsou vedle sebe. Obě budou asfaltové / možná na Czechringu krátká část na šotolině/ a doplnit by je měly další dva úseky severním směrem. Snad bude u nerozbitá šotolina...

 

V neděli by měl být program zase rozšířen o jednu SSku, tzn. celkem tři, při zpáteční cestě do Radotína.

Celková délka by měla být podobná, jako v minulých letech - předběžně cca 570km.


Děkujeme všem posádkách z tohoto regionu, které nám zasílají tipy na SSku, ale i přejezdy.


Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007