aktualizováno | 07.10.2017 20:13:27 | edda | přečteno: 12034x
Edda cup 2017 - doprovodné poháry

   Pobrobnou analýzu klesající úrovně doprovodných pohárů jsme provedli minule... V dokumentech jsou konečné výsledky. Budeme doufat ve slib dámy z naší velké rodiny, a to Dany Urbánkové, která slíbila, že stará dámská garda :-))) / D. Urbánková, A.Zemanová, K. Rozsívalová/ se vrhne v novém ročníku opět do boje...

DÁMSKÝ POHÁR - jasně zvítězila Bára Holická, Eva Kalousová, která jediná jí mohla na posledním závodě ohrozit, ze zdravotních důvodů nedorazila... Setnutím telegrafního sloupu v sobotním závodě se o třetí místo připravila Veronika Kožmínová, a i přes absenci v posledních závodech patří tedy třetí místo  Pavle Vovsové.

JUNIOR POHÁR - zcela jednoznačně zvítězil David Černý, i když jsme zažili i jeho lepší sezóny... Několik velmi kvalitních výkonů stačilo k druhému místu Otakarovi Zenklovi a třetí skončil Milan Ježek.

 

YOUNGTIMER POHÁR - legenda českých kopců, Josef Stočes přesvědčivě obhájil loňské prvenství před svým dablerem Milanem Horákem. Smutné ovšem je, že oba startovali méně častěji, než v loňském roce... Třetí skončil Olda Švábek.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007