aktualizováno | 10.09.2017 16:17:37 | edda | přečteno: 12995x
Edda Cup Bečov on-line

PÁTEK

 10,00 - Zdravíme všechny z depa v Bečově, je zde polojasno ale fouká silný vítr. V depu již cca 4 teamy, jako první dorazil protestující pan Král. :-)

16,30 - Depo se pomalu plní, v Krásně je pod mrakem a stále větrno. Přejímky připravené, čeká se již pouze na Báru a můžou začít.

19:45 = aktuálně převzato asi  padesát jezdců, zrovna přišla částečná omluvenka od pana Omelky, že jim ulítlo auto z vleku cestou, tak že přijdou na přejímku ráno...  

 

21.00 Přejímky končí, je převzato 55 aut. Rozprava je v 8.00 u ředitelství. Přejímky ráno začínají v 7.30. V Krásně se vítr uklidnil, ale citelně se ochladilo. Ale jelikož náš stánkař Sláva nic nepodcenil, je v zakrytovaném stánku pěkne teplíčko a vytopeno.

SOBOTA

8.00  Dobré ráno z Bečova. Depo je již probuzené, slunce vylézá z mlhy a vypadá to nakonec na pěkný den. 

Začíná rozprava a v 8.45 je svoz na první tréninkovou jízdu.

11.00 Druhá tréninková jízda je v plném proudu. Depem fouká teplý vítr a částečně svítí sluníčko. Čerstvý vítr zavál i ve třídě E 2000, kam přestoupili 2 mladí, nadějní jezdci.

13:30 Začíná druhý svoz první závodní jízdy. Sluníčko se schovalo a prvnímu svozu dokonce i trochu sprchlo. Uvidíme, jak se počasí vyvine na druhou závodní jízdu. Pro druhý svoz by to mělo vydržet bez dalšího deště. Trať je ale více méně stále suchá.

 17.00 Druhá závodní jízda skončila za začínajícího deště. Výsledky budou nahrány za malou chvíli v dokumentech. V 17.15 vyhlášení dnešního dne u ředitelství.

V závodních jízdách dělala hodně jezdcům problémy hned první pravá zatáčka po startu.  

NEDĚLE

12.00 Skončila druhá tréninková jízda. Celou noc nám v Bečově pršelo, před první tréninkovou jízdou ale konečně déšt opadl. Takže obě jízdy byli na mokru. Když to již začalo trochu osychat a vypadalo to nadějně, před malou chvílí se jemně rozpršelo znovu. Na závodní jízdy nás tedy čeká loterie obutí.

Teď je pauza na oběd a cca ve 12.30 začínáme první svoz první závodní jízdy.

 15.00 Končí první svoz druhé závodní jízdy. Počasí se umoudřilo. Neprší a trať pomalu osychá. Piruet dnes na trati bylo nespočetně, všichni ale zatím dotančili do cíle úspěšně.

Aktuálně se řadí na svoz vozy na dnešní poslední závodní jízdu. 

16.00 Skončila druhá závodní jízda a tím i celý závodní víkend. Vyhlášení v 16.30 u ředitelství. 

16.15 Celkové výsledky neděle v dokumentech. 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007