aktualizováno | 28.08.2017 17:53:55 | edda | přečteno: 15080x
ZAV Vrchlabí - zprávy on line

PÁTEK

8,45hod   První část organizačního týmu vyráží smět Vrchlabí. připomínáme dopravní problémy u Jičína / kruháč Úlibice/ a hodinové fronty, zvolte objíždku! Vleky nemohou stát na místě vhodném pro parkování závodních vozidel! Čeká se rekordní účast, bude vyčleněn prostor na odkládání. Na žádné "vypáskování" nebude brán zřetel. 

16,45hod Přejímky připravené, depo je již téměř plné. Ve Vrchlabí panuje krásné letní počasí.

20,00hod Přejímky v plném proudu, depo praská ve švech, na přejímkách právě Pepánek Čermák a vše v pořádku :-). 

SOBOTA

9,30hod  Po vydatném nočním dešti právě odstartoval první trénink. Přejímkou prošlo 107 jezdců. Počasí se uklidnuje, tak snad vydrží celý den. 

11,00hod Skončil nám první trénink, nastal jeden menší konflikt s občanem Vrchlabí, který protestoval proti závodům postavením svého vozu do cesty, ale za pomoci našich traťových pořadatelů a místních občanů se vše porařilo vyřešit a tak zbytek svozu dojel bez problémů. 

13,30hod Závod zahájen, právě odstartovalo první závodní auto.  Trochu nás znervózňují tmavé mraky na obloze, ale snad nás to mine. 

13,45hod Tak se nám přehnala menší přeháňka, jezdci přezouvají na mokré gumy a budeme doufat, že brzy pršet přestane.   

15,50 Závod se nám zpozdil o hodinu a půl kvůli explozi motoru, úniku motorových kapalin a nasledné znečištění traťě. Mezitím se přes nás dvakrát prohnala vydatnější přeháňka, ale už svítí sluníčko a tak můžeme pokračovat v první závodní jízdě druhého svozu. 

16,50hod I přes pár nepříjemností jsme úspěšně dokončili první závodní jízdu a hned po svozu se vrháme na druhou závodní. Snad už bez nehod a bez deště. :)  

17,00hod Středně vážnou nehodu měl Lukáš Kubíček na svém vozu Mitsubishi Lancer Evo 9, ale již je zpět v depu, bohužel v závodu už pokračovat nebude a jezdec Eduard Patera nedokončil závodní jízdu z technických důvodů. 

Závody skončily podle plánu, druhá závodní jízda již proběhla bez větších problémů, čeká nás vyhlášení a poté  plány dle libosti. 
Výsledky najdete v dokumentech. 
:) 

 

Neděle

9,40hod Depo se probudilo do příjemného slunného počasí, pár mraků nás ale trochu děsí. Máme za sebou první závodní trénink, který proběhl v pořádku bez komplikací. Startovní listinu máme chudší o malý počet jezdců, ale dorazili nám dvě závodnice, tudíž máme 5 závodnic a tak dnes vyhlášení dámského poháru bude kompletní.  Vrháme se na druhou tréninkovou jízdu, snad i nadále proběhne vše bez komplikací. 

12,30hod Máme za sebou druhou tréninkovou jízdu, kdy pouze Lucie Vovsová lehce havarovala se svým vozem, ale bude pokračovat v závodě. Depo se zaplnilo hladovými jezdci a ve 12,45hod se uzavírá trať na dnešní první ostrou závodní jízdu.

15,20hod První závodní jízda začala poklidně. Zanedlouho přišla rána, Pavel Klobása se svým vozem Škoda 130RS boural čelně do stromu. Závod se zpozdil o cca půl hodiny, kdy se traťoví pořadatelé a veškeré záchranné složky snažili auto vyvézt zpět na silnici. Jezdec je díky bohu v pořádku, což o jeho vozu se říct nedá. :( Za 10 minut nám začíná druhá závodní jízda a pak nás čeká vyhlášení. 

17,15hod Dokončili jsme poslední závodní jízdu, která proběhla bez problémů. Vyhlášení v 17,45hod.  

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007