aktualizováno | 16.08.2017 12:31:52 | edda | přečteno: 11763x
Otakar Krámský na Benecku s Osellou!

Po dohodě mezi promotérem EDDA Cupu a Otakarem Krámským jr. budou moci diváci  na příštím závodě Vrchlabí – Benecko spatřit při demonstračních jízdách Osellu, s kterou Otakar Krámský sklízel úspěchy v závodech Mistrovství ČR i Evropy.

Otakar junior si sám tento vůz zrepasoval a společně s organizátory usoudili, že přítomností závodního stroje na závodě, který O. Krámský i několikrát jako divák a kolega navštívil, by tak nejlépe připoměli památku skvělého závodníka. Protože by byla škoda zrepasovaný vůz vystavovat jen staticky, ale Osella neodpovídá žádné kategorii vypsané v EDDA Cupu, organizátoři povolili Otakaru Krámskému jr. demonstrační jízdy na plně zabezpečené uzavřené trati za zachování všech bezpečnostních standardů EDDA Cupu. V případě deštivého počasí budou demonstrační jízdy zrušeny.

Nejen pro pořadatele Edda Cupu je zajímavá i informace, že na řadě, co se týče repasí, je i velmi úspěšné otcovo " Ačko", s kterým by se mohl v budoucnu Otakar prezentovat přímo v závodě ve skupině E -2WD...

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007