aktualizováno | 21.07.2017 21:25:19 | edda | přečteno: 11416x
Rozhovor

Rozhovor s Bárou Holickou, druhou ženou průběžného pořadí Dámského poháru.

 

 

Jak jsi spokojena se svým průběžným výkonem?

Spokojená samozřejmě jsem, máme nové auto, se kterým se seznamuji a učím a na kterém je třeba udělat ještě hodně práce. Saxo mě na vrchách moc baví, je rychlé, svižné a živé. Jede se s ním moc pěkně a až se všechno udělá k dokonalosti, tak to bude ještě větší zážitek.

Celkově jsem spokojená, cítím na sobě, že zrychluji a zároveň cítím velké rezervy. Jednou bych chtěla dokázat to, abych klukům předemnou začala pořádně dýchat na záda.. 

 

Co soupeři?

Soupeři jsou silní, rychlí, ale myslím, že jsme fajn parta. Předáváme si zkušenosti, radíme si a fandíme si navzájem.

Líbí se mi v Edda Cupu to, že je většina lidí skromných a celkově jsme jedna velká parta. Všichni si navzájem pomáhají, nikdo nikomu nezávidí a druhého nepomlouvá. Většina z nás to dělá z vlastních zdrojů a na své náklady a o to více je pro všechny důležité, aby si závod především užili s tím, co mají a jak nejvíce můžou.

Možná to jen nevidím nebo nechci vidět, ale dle atmosféry v druhém ročníku, kterého se účastním, takto soudím.

 

 

Co Tě letos zatím nejvíce překvapilo?

Letos mě nejvíc překvapila trať Radotína. Jela jsem na ní závod prvně a její charakter mi vůbec neseděl. Měla jsem z trati velký respekt, hlavně po dešti, který padl před poslední jízdou. A celkově jsem byla trochu zklamaná ze svých výsledků. Ale tím se učím a zkušenosti se musí sbírat i na tratích, které mi nesedí. A takové zkušenosti beru jako velmi cenné.

 

Kde se Ti letos nejvíce líbilo ?

Letos se mi moc líbilo na Zbraslavi a Korábu. Zároveň se těším na Prachatice a mrzí mě, že jsem nemohla být na Liberci, kde se mi vloni velice líbilo.

 

 

Jaký jsou plány do zbytku sezóny, kam se nejvíce těšíš?

 

Jak jsem již zmínila, těším se na Prachatice. Doufám, že Bečov také vyjde a pojede se, tam to bylo skvělé vloni. Bohužel na Benecko se ani letos pravděpodobně nepodívám, jelikož se překrývá s Barum Rallye.

A jsem ráda, že Živohošť se letos nekryje s Příbramí a budu se moci prvně na této trati svézt.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007