aktualizováno | 04.06.2017 21:28:00 | edda | přečteno: 14700x
ZAV Kdyně - on line

ČTVRTEK 

20,00hod - První část pořadatelského týmu vyráží směr plovárna Kdyně. Vypadá to, že po druhé v historii Edda Cupu ve Kdyni / první a nyní desátý ročník/ se bude možno při akci vykoupat na koupališti s ohledem na počasí... Plavky sebou. 

PÁTEK

9,00hod -  Přejem Vám dobré ráno z Kdyně, je zde polojasno a začíná se oteplovat. V depu cca 10 týmů a několik kilometrů pásky na zabrání místa. Vleky je možno odkládat kromě Autokempu i na čerstvě posekanou louku vedle startu.

13,00hod - Depo je již slušně zaplněné, velká část účastníku již vyzkoušela místní koupaliště ve kterém má voda příjemných 24°C. Místní restaurace pod novým vedením je již otevřená a vypadá že to bude letos lepší.

16,00hod - Depo je již téměř naplněno. Za obrovského horka a plného koupaliště začínájí administrativní a technické přejímky. 

SOBOTA 

Dobré ráno z Kdyně,

camp a depo pomalu vstává a chystá se na rozpravu s jezdci. Slunce vychází za kopci a vypadá to na krásný teplý den a hlavně suchou trať.

Aktuálně máme převzeto 122 aut a administrativní přejímky tímto pomalu končí. 

Těšíme se na všechny diváky a fanoušky závodů do vrchu, hlavně stále mějte na paměti. stát na bezpečném místě u trati!

Všem jezdcům přejeme úspěšný závodní den a hlavně bez nehod!

11:00hod Odjet je dopolední trénink, ale tentokrát došlo i na plameny. Hasiči museli pomoci zkrotit jedno rozpálené cupové Saxo. Snad už dále budeme bez podobných problémů!

15:30hod Začala druhá závodní jízda za opravdu úmorného horka. Celý program dostal významné zpoždění když se v první závodní jízdě řešila nehoda při které došlo i ke zranění jezdce Culíka. Přímý čelní náraz do stromu byl opravdu nepříjemný a doufejme i poslední v těchto závodech. Stav po první závodní jízdě v kategoriích:

N - Jiří Hák 1:37,84

E - Tomáš Kučera 1:32,73

H - Ivo Král 1:39,20 

18:00hod Tak závod dnes skončil v půl šesté a stihly se pouze dvě jízdy a trénink. Odpoledne ještě dvě větší havárie, ale bez zranění. Průběžné výsledky jsou v dokumentech. 

NEDĚLE

9:00hod probíhá první závodní jízda po nočním dešti na osychající trati. Včerejší odvoz závodníka do nemocnice nakonec skončil potlučením. Tedy naštěstí bez původně hlášeného zranění hlášeného zranění.

12:00hod Začala druhá závodní jízda za mírného deště. Pokračujeme bez nehod, ale i tak svižným tempem. Nadále je počasí stále proměnlivé. Trať je mokrá a směrem k cíli více a více. Náladu v depu počasí ale nerozladilo.

13.30hod Aktuální výsledky po čtvrté závodní jízdě naleznete v dokumentech.

17:00hod Poslední závodní jízda končí dle harmonogramu. Předběžné celkové výsledky najdete v dokumentech.

Celý den si s námi počasí pěkně hrálo a probíhala tak logerie v gumách. Až na pár malých karambolů celý den proběhl bez problémů a velkých zdržení.

Děkujeme všem za příjemný víkend a uvidíme se za chvíli na vyhlášení výsledků u startu! 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007