13.12.2016 10:17:09 | edda | přečteno: 11698x
Zmizelé kalendáře!

Zmizelé kalendáře – omyl nebo úmysl?


Stejně jako většina z Vás každý rok najezdím stovky a tisíce kilometrů za závody a těší mě, že se moje fotky líbí. Podobně jako Vy u aut i já strávím hodiny u zpracování fotografií. Obojí je prostě vášeň, zábava. Na Edda Cup a Revivaly už jezdím řadu let, našel jsem zde kamarádů a komunikace s Edou, Romanem a dalšími je bezproblémová.


Každoročně připravuji kalendáře z fotek a napadlo mě, že by někteří z Vás mohli mít o kalendář zájem. Zvolený způsob prezentace nebyl ideální a navíc na poslední chvíli. Proto jsem včera využil příležitosti říci Vám pár slov. Mimo jiné jsem uvedl, že „na stole nechám 3 kalendáře 2017, aby si je všichni mohli prohlédnout“.


Celý večer byl skvělý, před odjezdem jsem si chtěl vzít kalendáře, ale byly pryč, prostě si je někdo přivlastnil. Je otázkou, z jakého důvodu se tak stalo.


  1. Bylo to omylem, nepochopením mých slov či při zmatcích při tombole. Potom není problém se domluvit a v klidu a důvěrně záležitost dořešit. Napište mi na mail: beos@seznam.cz nebo zavolejte na 724 309737. Uvítám každou informaci.

  2. Pokud to bylo záměrné, pak to nelze nazvat jinak než svinstvo a zlodějina.


A poznámka na konec – výroba kalendářů něco stojí a základní cena při výrobě 1 kusu je 389,- Kč! Množstevní slevy mi umožnily prodat kalendáře za 230,- Kč, proto jsem si nechal udělat o kopii každého kalendáře navíc pro sebe na památku. Určitě je Vám již jasné, že to byly právě tyto vystavené kalendáře, jiné mi nezbyly. Nejen, že mě to zkazilo celý večer, ale dosud jsem si myslel, že v Edda Cupu je dobrá parta lidí zapálených pro závody. Včerejšek mi sebral řadu iluzí, chtěl jsem, aby jste se mohli podívat na fotky (i když kalendář nechcete), pro další inspiraci, atd. Omyl pochopím, ale krádež kalendářů nejde pochopit. A pro Edda Cup to není dobrá reklama


Jaromír Beneš, Plzeň


Mirek Beneš | 14.12.2016 12:03:21
Vážení přátelé a kamarádi, s radostí Vám sděluji, že kalendáře jsou na světě, skutečně se jednalo o omyl, jak jsem předpokládal a tušili to i další. Osobu navíc znám osobně, probrali jsme situaci a domluvili jsme se, Už předtím jsem slíbil diskrétnost a velice si vážím férového přístupu. Přiznat chybu v dnešním světě není samozřejmé! Rád bych všem poděkoval za pomoc a podporu. Speciální poděkování patří Edovi za pomoc a zveřejnění na webovkách. Velice si cením toho, že se k tomu postavil čelem, určitě to pro něj nebyla jednoduchá situace. A je moc fajn, že ta dobrá parta v Edda Cupu byla, je a určitě bude i nadále. Mirek Beneš www.beos-photo.com
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007