aktualizováno | 12.12.2016 18:11:27 | edda | přečteno: 11713x
Slavnostním ceremoniálem skončil Edda Cup 2016

Slavnostní vyhlášení IX. ročníku Edda Cupu

  V sobotu 10. prosince se v Letech, pivohotelu MMX uskutečnil slavnostní ceremoniál u příležitosti vyhlášení letošních vítězů Edda Cupu, českého nezávislého seriálu závodů automobilů do vrchu.

  Slavnostní večer navštívili i vzácní hosté, spolupráci s ÚAMK potvrdil svou účastí jeho zástupce Ing. Zdeněk Růžička, partnery seriálu reprezentovali Michal Klobouček ze Stahlgruberu, Jindřich Křístek za Protlum, Martin Kamiš z MK Racing a za firmu KTG s.r.o. Miloslav Kotál.

  Po patnáctiminutovém, nevšedním zahájení ceremoniálu, začali čestní hosté spolu se zástupci organizačního týmu předávat poháry, nejdříve doprovodným pohárovým vítězům, a do večeře se ještě stihla vyhlásit i skupina N. Kromě oficiální části slavnostního večera byly na programu i zábavné soutěže pro dekorované závodníky, případně jejich partnerky. Petr Kotek prokázal své organizační schopnosti a i ve značně uvolněné atmosféře se mu povedlo v několika disciplínách uhlídat dodržování pravidel a určit správné vítěze, kteří byli odměněni věcnými a tekutými cenami. Největší úspěch sklidila soutěž nazvaná „vajíčka”, kde jasně dominoval Petr Tvaroh s partnerkou. Ovšem nejvíce pobavil Tomáš Košek, kterému se jedno vejce ztratilo v oděvu, a našla ho až po důkladné prohlídce naše jury. Tradiční soutěž o nejlepší básničku, kde hlavní cenou byla značková autosedačka Chicco, tentokrát vyhrál Jiří Fígl junior, tedy spíše celý Speedy team...

  Večer dále pokračoval reprezentativní tombolou ( děkujeme všem za dárky do ní) a nastupující nocí až do brzkých ranních hodin za doprovodu hudby na tanečním parketu. Jistě nikoho nepřekvapí, že své pověsti nejvytrvalejšího tanečníka nezůstal nic dlužen jeden nejmenovaný závodník a samozřejmě společensky založená rodina Urbánků. Vyhlášení tak korunovalo úspěšnou závodní sezónu.

  Při slavnostním ceremoniálu byl představen i předběžný kalendář na příští rok, změny pravidel jsou známy již od živohošťské schůze, nic tedy nebrání přípravám na již desátou sezónu našeho kopcového závodění. Doufám, že se všichni ve zdraví sejdeme v pátek odpoledne 24. března v padoku mosteckého autodromu!


Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007