aktualizováno | 01.08.2016 10:41:11 | edda | přečteno: 11277x
ZAV PRACHATICE - POZVÁNKA

ZAV EDDA Cup, Prachatice – Libínské sedlo, 6.-7.8. 2016, pozvánka


O prvním srpnovém víkendu se v jihočeských Prachaticích uskuteční další závod nezávislého seriálu závodů automobilů do vrchu EDDA Cup. Příznivce automobilových závodů čeká v Prachaticích opravdová lahůdka. Na závodě pořádaném Pošumavským automotoklubem Klatovy se totiž představí závodníci hned tří seriálů Závodníci EDDA Cupu se tak na start postaví vedle účastníků Mistrovství České republiky v závodech automobilů do vrchu a závodníků seriálu Maverick Rescue Euro Cupu.

EDDA Cup už v Prachaticích v minulosti startoval, když velmi podařené závody pořádal tým Karla Švece. Proto se stanovený limit 60 jezdců EDDA Cupu pro tento závod naplnil velmi rychle i přes mimořádné zařazení do kalendáře. Na startu tak nebude chybět nikdo z předních závodníků EDDA Cupu, z kategorie produkčních vozů, závodních speciálů i historických závodních aut. Seznam startujících, další informace k závodu i k EDDA Cupu naleznou zájemci na www.edda.cz/mscrdovrchu.

Závody se konají na trati z Prachatic na Libínské sedlo, která měří 4 200 metrů s převýšením 206 metrů. Pro diváky budou vyhrazeny prostory, z kterých mohou závody bezpečně sledovat.

Program závodu začíná v sobotu v 8:30 tréninkem na dvě jízdy. Start první závodní jízdy je naplánován na 13:30. Konec předpokládají pořadatelé do 18:00.

V neděli bude trénink 8:00-11:30, závodní jízdy 13:00-17:30. Vždy do hodiny po dojetí posledního závodníka do cíle dojde v prostoru depa EDDA Cupu k slavnostnímu vyhlášení nejlepších tří jezdců ve všech vypsaných třídách.

Organizátoři i jezdci EDDA Cupu srdečně zvou všechny fandy motoristického sportu do Prachatic na kvalitní závody, které nabídnou zajímavé srovnání tří nejkvalitnějších vrchařských seriálů u nás.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007