aktualizováno | 22.06.2016 16:53:03 | edda | přečteno: 11024x
ZAV Radotín - Divácké tipy

1. Parkoviště závodních vozů je vzhledem k počtu účastníků přeplněné, nesnažte se tam zajíždět. Hlavní parkoviště pro diváky je cca 200m pod odbočením na Zadní Kopaninu u cementárny, kde začíná depo a bude označeno dopravní značkou parkoviště + cedulí diváci. Tzn. ke startu to  je z parkoviště cca 600m. Do začátku depa 300m.

2. Parkoviště za cílem / příjezd od Ořecha a Řeporyj/ je na silnici směr Zmrzlík od cedule zákaz vjezdu po pravé straně.

3. Divácké prostory -  Jelikož je celá trať v CHKO, prosíme Vás o disciplinovanost a sledování průběhu závodu pouze z diváckých míst! Máme pro vás připravené tři přehledné úseky.

 A. 100m za startem v první zatáčce - velmi omezený prostor, vlevo za svodidlem!

 B. Odbočka do lomu, cca 300m od startu - Hlavní divácký prostor, velmi atraktivní průjezd okolo ostrůvku s rychlým příjezdem! Bude zde radar, který Vám přiblíží nájezdové rychlosti jezdců, velkoplošná obrazovka, kde uvidíte přijíždějící vůz v pasáži před stadionem a hlavně stánek s občerstvením! Dále po trati prosím nechoďte, jsou tam nepřehledné zatáčky, navíc zarostlé bujnou vegetací. 

 C. Cílová zatáčka - letos je cíl o cca 80m níže, tzn. jediná divácky přístupná zatáčka na Zadní Kopanině se stává cílovou zatáčkou, cíl je na výjezdu. Uvidíte výjezd z levého vracáku do cílové pravé

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007