31.08.2015 10:01:51 | edda | přečteno: 9431x
ZAV Bečov n.T. - Pozvánka

ZAV EDDA Cup, Bečov n. T. – Krásno, 5. – 6. 9. 2015, pozvánka


  První zářijový víkend proběhne na trati Bečov nad Teplou- Krásno další závod seriálu závodů automobilů do vrchu EDDA Cup. Jeho účastníci už šestým rokem zavítají do malebného městečka v údolí řeky Teplé, známé hradem a zámkem s významnou památkou relikviářem svatého Maura. Závodníky čeká nejdelší a nejrychlejší trať, kterou pro náš seriál objevil Martin Čábela. Na jezdce bude čekat 4 600 metrů dlouhá trať s převýšením 160 m a celkem 16 zatáčkami.

  Náročná trať dokonale prověří celé startovní pole, v kterém nechybí snad nikdo z předních míst jednotlivých vypsaných tříd.

  Závod bude probíhat po oba dny podle stejného schématu. V půl deváté ráno začíná první ze dvou tréninkových jízd. Po skončení tréninku a polední přestávce je start první závodní jízdy naplánován na půl jedné. Na tu plynule naváže závěrečná druhá jízda. Do hodiny po jejím skončení dojde v prostoru depa k dekorování nejlepších v jednotlivých třídách. Depo bude tradičně umístěno na letišti v Krásně a je volně přístupné divákům.

  Vstup na závody je zdarma, rovněž tak bude v místě bezplatně distribuován tištěný průvodce sezónou EDDA Cupu s informacemi o závodnících, jednotlivých tratích a dalšími zajímavostmi o tomto nezávislém seriálu. Podrobnější informace k závodu i s čerstvě aktualizovaným seznamem do Bečova přihlášených závodníků a další informace, např. fotogalerie mohou zájemci najít na www.edda.cz/mscrdovrchu.

  Pro diváky budou připraveny prostory, z kterých budou moci závodní automobily v klidu sledovat. Pořadatelé i jezdci prosí diváky, aby tyto prostory akceptovali, chovali se ohleduplně k okolní přírodě a při sledování závodů nezapomínali na zdravý rozum, bez výhrad respektovali pokyny traťových pořadatelů. Jen tak nebude nic bránit bezproblémovému průběhu závodů.

Pořadatelé i závodníci EDDA cupu se těší na shledanou se všemi fanoušky automobilových závodů o tomto víkendu na trati z Bečova do Krásna!


 

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007