aktualizováno | 27.11.2014 11:58:07 | dawe | přečteno: 8559x
Soutěž Ferrari má vítěze!!!

   Pouze František Chmelík uhodl těžkou, druhou otázku vědomostní soutěže o tašku Ferrari. Na startovním roštu je mezi legendami i náš matador IVO KRÁL! A to v druhé řadě s vozem Škoda 110L. Auto v těchto barvách bylo také v našem časopisu k Revivalu. Půjčoval si ho totiž i Jiří Voves.

  Nutno připomenout, že správně hlasoval na obě odpovědi i Ivo Král, ale né na správný mail / zpráva na webu a zaregistroval jsem jí až po uzávěrce.../! No, tak jsem ho vyřadil a i hned zveřejnil :-)))) 

   Nejvíce nesprávných odpovědí bylo - Josef Srnský. Je pravda, že tam stojí erko v jeho soudobých barvách, ale Pepa v něm nesedí, ani nikdy neseděl. Hodně lidí také tipovalo Bervida, ale ten nikdy u nás nestartoval.  

Ivoš | 28.11.2014 20:41:41
No toto,ještě jedna oprava-to tmavé(červené)kupé v první řadě je opravdu Srnďovo kupé!První čas měl ex fabrika Kapras a taky tento závod vyhrál Zezulka tehdy po jarní bouračce v Mostě vyhrál v Ostravě,ale po odpadnutí v Brně už zbytek sezony nejel odpadnutí v Brně
Ivoš | 28.11.2014 20:19:14
Takže abych to uvedl do pořádku-první řada : Zezulka,Šenkýř,Bervid. Druhá-Král,Fešárek. Dál už ale nevím-někde tam musí být Kapras s ex fabrikou a zastava by mohl být L.Krupička. Jinak hoši,i já se spletl! Není to jarní Most,ale podzimní z r.78. Tehdy poslední závod sezony a já odpadl na motor 1 a půl kola před cílem ze třetího místa...Jo,jo-vždyť je to jenom 36 let,ta paměť...
edda | 27.11.2014 20:30:23
Děkujeme za hezká slova, jen doufám, že to není až po sedmé vodéčce, nebo jak tomu říkáš... Ale auta si popsal zmatečně- První řada Je Bervid, pak světlé auto kdo? Já myslel Šenkyř??? To u svodil je opravdu v barvách jak to má nyní Pepa! Druhá řada - Ty a Zezulka???? Ve třetí je další Zastava - Kdo??? A asi erko v továrních barvách???
Ivoš | 27.11.2014 19:18:09
-a mimo jiné je na foto pěkně vidět helma zn.Bell,kterou si Eda po mně nadělil. Ta měla taky svoji historii. Valda Boháčů z Berouna-mimo jiné taky skvělý řidič,získal titul s FŠ,se kterou se pak zabil další majitel v Konicích-má zdrhlou segru v Americe.Když tam za ní kdysi Valda byl,tak si ji odtud přivezl.Od něj jsem ji koupil já-a ode mně ,,náš" Eda. Musím uznat,že byla hrozná-těřká a malá...Myslím,že i Ed mádodnes odřené uší,jak jsme se do ní rvali...Jo,jo-ale taková byla ta minulá doba,dnes si objednáte kdeco a ono to nejspíš dorazí... Sakra,já už toho nějak moc pamatuju,asi by bylo dobré,kdyby to i někdo sepsal...Za chvíli vymřeme a mladí už ani nebudou vědět o co GO!!! Proto se mi moc líbí večerní posezení na závodech večer u Edy! Tam by to chtělo natášet-Ládíl Liška,Ota Zenklů,Tomáš Fuchs-i Pepa Stočes...Tom Hanků a občas dorazí i nepiják J.Voves. Prostě je to histórie,která s náma zmizí...Proto Edovi dík!-máme pocit,že ještě žijeme...
Ivoš | 27.11.2014 19:02:50
no,to tmavé erko,v barvách červené-je uplně jiné auto,než má Srnďa. Ten má orig.fabrické auto,se kterým jel nejdřív Brunclík,chvíli Černohorský(ten se zabil u Bratislavy při testech na dálnici) a potom ho jel i v této sezoně(78) Karel Kaprasů jako ex tovární jezdec. Tohle erko je Zezulky,tzv. ,,mrkavce"-hrozného nerva a taky tehdy trochu magora. Od něj to koupil Láda Machatý.Jeli jsme proti sobě v sezoně 81,kdy už ale 1150 byly zrušeny,tak jsme jeli ve třináctkách,Já měl kupé po Hejralovi a od půlky sezony po Vaníčkovi. Na sezonu 82 jsem koupil 130 RS od Semlbauera(skvělé auto,skvělá sezona) a Machatý tehdy vzal dráhu.S tím autem pak jel pár kopců Olda Babáků-známá figura od Trutnova(dnes má svoji hospodu-a nějak žije...)
Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007