aktualizováno | 24.10.2014 10:54:15 | dawe | přečteno: 8828x
Představujeme nového mediálního partnera

Racing Life, novým mediálním partnerem


Edda Cup a oblíbené revivaly mají nového mediálního partnera, kterým se stal PDF magazín Racing Life. Ten je k dispozici zcela zdarma.

Čtenáři si mohou magazín Racing Life volně stahovat, nebo se registrovat k odběru na adrese http://www.racinglife.cz/ z níž jim pak přijde e-mail s odkazem ke stažení každého nového čísla, i odkazem na starší čísla uložená v archivu.

Racing Life je prvním motoristickým PDF magazínem archivovaným Národní knihovnou České republiky. Odhaluje techniku závodních speciálů a informace ze zákulisního dění, čtenářům přibližuje tu stránku motoristického sportu, o níž se jinde běžně nedočtou. Součástí obsahu jsou i testy sportovně laděných vozů pro běžný provoz, ale také plnokrevných závodních speciálů.

Vydavatelem a šéfredaktorem magazínu Racing Life je Milan Jirouš, motoristický novinář se čtrnáctiletou praxí, ve dvou po sobě jdoucích letech ocenění ÚAMK za práci v oblasti motoristického sportu a dřívější šéfredaktor časopisu Motorsport-ing. Jako držitel Mezinárodní licence FIA startoval jak na okruzích, tak v rallye či rallyecrossu.

Webmaster Edda Patera. Designed & Powered by Jan Frank © 2007